Omklädsel utav möbler i Stockholm

När dina möbler behöver fackmannamässig omsorg av en tapetserare
är det till Marias Gardin & Tapetserarverkstad du ska ta dem

I tapetserarverkstaden i Stockholm sker omklädsel utav möbler med erfaren blick och skickliga händer. Här får alla möbler (utom skinnmöbler) professionellt omhändertagande genom reparation, omstoppning och omklädnad. Inklusive dynor, båtdynor och kuddar i alla storlekar och former. Allt arbete utförs självklart med största omsorg och noggrannhet. Hör av dig så hjälper Marias Gardin & Tapetserarverkstad i Stockholm dig med omklädsel utav möbler. Ett gott hantverk är alltid en god investering!

Omklädsel utav fåtölj hos Marias Gardin och Tapetserarverkstad
Omklädsel utav stol hos Marias Gardin och Tapetserarverkstad
Omklädsel utav färgglad pall hos Marias Gardin och Tapetserarverkstad
Omklädsel utav stolsdyna hos Marias Gardin och Tapetserarverkstad

Reparation

Att reparera slitna möbler är ett både ett sätt att ta vara på historien och spara miljön för framtiden. Genom att låta en fackman ta sig an din möbel med reparationsbehov garanteras du hög kvalitet på arbetet och förlängd livslängd. 

Omstoppning

En gedigen omstoppning av möbler, dynor och kuddar ställer krav hantverksskicklighet, möbelkonstruktioner och stoppningsmaterial. Låt ett proffs ge dina älskade möbler nytt liv! 

Omklädsel

Varje möbel är mer eller mindre unik. Med nya textilier och mönster uppstår variation och utmaning i arbetet.  Att ge dina favoritmöbler ny livslängd genom fackmässig omklädnad är ett vackert sätt att uppdatera hemmet. Kom in till verkstaden i Stockholm för råd och handfast insats rörande omklädsel utav möbler!

Ring oss idag 08 - 654 82 22